Prof dr Monica Pop, furioasă: Certificate medicale pentru permise, ACT CRIMINAL cu PREMEDITARE!!

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Conducătorii auto nu ar trebui să consume alcool
Conducătorii auto nu ar trebui să consume alcool

Prof dr Monica Pop, cunoscut oftalmolog, atrage atenția asupra neregulilor care se petrec la eliberarea certificatelor de sănătate necesare pentru obținerea sau prelungirea valabilității permiselor de conducere. E un ACT CRIMINAL cu PREMEDITARE, arată medicul. 

„Eliberarea certificatului pentru obținerea și prelungirea permisului de conducere auto e nepermis de superficială = ACT CRIMINAL cu PREMEDITARE!”, scrie, revolutată, prof dr Monica Pop pe pagina sa de Facebook. 

Managerul Spitalului de Oftalmologie din București atrage atenția că din cauza acestei superficialități mulți oameni își pierd viața în accidente rutiere. 
„Mulți conducători auto și participanți la trafic au murit din acest motiv. Școli de șoferi incorecte, care primesc la înscriere solicitanți fără certificat; medici obligați de directorii acestor școli să elibereze certificate tip „APT” unor inapți! Crime! Trebuie pedepse maxime! Unele cabinetele care se ocupă de eliberarea certificator fac consulturi superficiale, nu țin cont de deficitele de vedere, act care conduce la accidente grave, cu mutilări și pierderi de vieți. ȘTIE TOATĂ LUMEA ASTA DAR SUNT INTERESE MARI ȘI TOȚI TAC! Dacă s-ar face un consult oftalmologic serios, minimum 25% din conducătorii auto ar pierde permisul! Sau MAI MULT! Inclusiv șoferi de autocare. Am siguranța că marea majoritate a accidentelor grave (exceptând băutura, drogurile și oboseala – adormitul la volan) sunt produse din cauze medicale și MAI ALES OFTALMOLIGICE! ȘTIU CE VORBESC!”, a explicat reputatul oftalmolog Monica Pop. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel