Protest în Capitală: oamenii sunt nemulțumiți din cauza campaniei de vaccinare în școli și a restricțiilor impuse elevilor

Adisa Codruț |
Data publicării:
Protest București  Foto: captură video Antena 3
Protest București Foto: captură video Antena 3

Un proteste a fost organizat în București, nemulțumirile fiind legate de campania de vaccinare în școli și de restricțiile impuse elevilor.

Aproximativ 30 de persoane au protestat, sâmbătă, în București, nemulțumite de organizarea campania de vaccinare în școli și de restricțiile impuse elevilor. Manifestarea a avut loc în Piața Universității, unde oamenii și-au exprimat nemulțumirea cu privire la noile măsuri luate de autorități pentru începerea noului an școlar, scrie Antena 3.

Protestatarii nu sunt de acord cu înființarea centrelor de vaccinare în unitățile de învățământ, considerând că un act medical trebuie desfășurat numai în incinta cabinetelor medicale.

Oamenii nu sunt de acord nici cu vaccinarea sau cu testarea pentru COVID-19, înainte ca elevii să înceapă școala.

Mai mult decât atât, oamenii sunt revoltați de discriminarea elevilor nevaccinați și nu acceptă suspendarea cursurilor dintr-o clasă dacă un singur copil este testat pozitiv cu virusul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel