Puține femei vorbesc despre această boală. Care sunt simptomele

Adisa Codruț |
Data publicării:

Actrița Emma Roberts a vorbit, într-un interviu, despre endometrioză, boala ale cărei simptome le-a trăit încă din adolescență.

Actrița Emma Roberts a mărturisit, într-un interviu pentru Cosmopolitan, despre ce a însemnat endometrioza, cum i-a afectat viața și ce a făcut. Însărcinată în 28 de săptămâni în momentul interviului, actrița a povestit că a fost diagnosticată la 20 de ani cu endometrioză, găsind astfel explicații pentru durerile pe care le resimțea.

”Am avut întotdeauna crampe și dureri puternice, atât de rău încât lipseam  de la școală și, mai târziu, ar trebui să anulez unele întâlnirile. (...) I-am menționat acest lucru medicului meu, dar nu a investigat mai mult și m-a trimis acasă, considerând că dramatizez. Pe la 20 și ceva de ani, aveam sentimentul că trebuia să merg la o femeie medic. A fost cea mai bună decizie. A făcut teste, m-a trimis la un specialist. În cele din urmă, s-a confirmat că nu eram dramatică”, a declarat actrița.

Mai multe despre cum a depășit momentele dificile și sarcina pe care o are puteți citi pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel