Radu Pietreanu a învins cancerul: Nu mai aveam carne între piele și os

Sonia Baciu |
Data publicării:
Radu Pietreanu. FOTO Captura video @ YouTube Podcast Micutzu
Radu Pietreanu. FOTO Captura video @ YouTube Podcast Micutzu

Radu Pietreanu a vorbit despre cele mai grele momente din viața lui. Actorul a dus o luptă crâncenă cu o boală nemiloasă.

Radu Pietreanu a povestit în cadrul unui podcast momentele dificile prin care a trecut de-a lungul vieții, iar cu siguranță cel care l-a marcat cel mai mult este cel în care a fost diagnosticat cu cancer, pe care l-a și învins, însă cu niște costuri destul de mari.

”Pot să fiu un exemplu pozitiv pentru cei care o pățesc. Am avut cancer la plămâni. Am intrat în depresie. Când am auzit de cancer, nu știam prea multe. Am și murit un pic, un minut să zic așa. Pe lumea cealaltă e o liniștite. Eu vreau prieteni, vreau gălăgie. Când m-am întors, trecuseră trei săptămâni pe pământ.

Eram un cadavru care a stat trei săptămâni pe o canapea, fără să vorbească, fără să mănânce, fără să nimic. Slăbisem 36 de kilograme. De la 96 kg, aveam 60. Când m-am ridicat, am făcut doi pași, am căzut. Nu mai aveam carne între piele și os”, a povestit Radu Pietreanu, în cadrul posdcastului realizat de Micutzu.

Radu Pietreanu nu a putut sta departe de scena care l-a consacrat, de altfel, poate că tocmai revenirea pe aceasta a contribuit la recuperarea sa grabnică.

”M-am dus la tratamente, m-am făcut bine. Aflasem de boala în vară. Prin octombrie m-am făcut bine. Am pus mâna pe chitară după trei săptămâni, deși am zis că nu mă mai interesează scena. (…)

Mai mult de 20 de minute nu rezistam pe scenă. Încet, încet, mi-am revenit, am reînceput turneele. De fapt, asta mă ține în viață, energia pe care am dezvoltat-o de-a lungul vieții. Liniștea aia pe care am simțit-o atunci nu e bună. Liniștea aia arată că ai ieșit din scenă, ai ieșit din rol, ai ieșit din viață. Trebuie să faci ceva”, a mărturisit Radu Pietreanu, în podcastul menționat.

Florin Dumitrescu, descoperire despre ZAHĂR și CANCER: E destul de nenorocită! Știi cum afli unde e metastaza în corp?

Zahărul este unul dintre ingredientele sau alimentele pe care-l scoatem greu din dieta noastră de zi cu zi, dar trebuie să știi că nu este un potențiator de aromă, ci un înlocuitor de aromă.

"Zahărul, spre deosebire de sare, îți este mult mai aproape de suflet și de gând, pentru că laptele matern este un pic mai dulceag și atunci ne atrage zahărul. Zahăru te ajută și cu serotonina.

E o poveste cu zahărul... și zahărul în exces, într-adevăr, este o problemă. Dar sunt anumite chestii de unde n-ai cum să-l scoți (...)

Eu sunt împotriva eliminării cu totul a orice ar fi toxic. Zahărul, da, e o problemă reală.

Noi am avut o situație neplăcută în familie și am descoperit o treabă, destul de nenorocită, așa, pentru noi. Știai că pentru bolnavii de cancer, la PET-CT, un computer tomograf mai diferit, care suprapune mai multe imagini și reușește să descopere unde se află metastaza în corp.

Știi cum află unde e metastaza în corp? Substanța de contrast care se infectează are glucoză și în momentul în care celulele canceroase simt glucoza, încep să se prindă pe PET-CT. Și le vezi... uite acolo ai metastaze, acolo ai metastaze, dincolo ai metastaze. Citește mai departe AICI.

Vezi și: Vladimir Putin, "operat de urgență". Ce CANCER ar avea. Val Vâlcu, remarcă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel