Raed Arafat, avertisment: riscăm, în 14 zile, să crească numărul cazurilor vertiginos

Angela Sabău |
Data publicării:
Raed Arafat
Raed Arafat

Raed Arafat a transmis ce mai dus avertisment, de la începutul acestei epidemii. Potrivit lui, dacă nu se vor respecta măsurile, după sărbători vom avea creșteri vertiginoase ale îmbolnăvirilor și deceselor.

Secretarul de stat Raed Arafat a transmis cel mai dur avertisment în pandemia de COVID-19. „Dacă nu respectăm regulile acum, nu stăm acasă, riscăm, în 14 zile, să crească numărul cazurilor vertiginos. Nimeni nu poate să zică că nu se va întâmpla. Peste 14 zile, o să culegem roadele care vor fi extrem de tragice. O să avem decese, o să crească numărul de îmbolnăviri. Hopul nu este trecut, oamenii vor trebui să creadă ce spun medicii în acest moment”, a spus Raed Arafat, la Digi24. 

„Dacă nu se respectă regulile, riscăm ca anul viitor să fie pomeni de Paști” a avertizat șeful DSU. Raed Arafat a subliniat că nu trebuie luate în considerare afirmații care sunt împotriva interesului public, precum că ar trebui să fie relaxate măsurile.

Citește continuarea pe DC News.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel