Raed Arafat, primele declarații după ce s-a vaccinat anti-Covid-19

Cătălina Burghelea |
Data actualizării: | Data publicării:
Raed Arafat
Raed Arafat

Șeful IGSU Raed Arafat a făcut primele declarații după ce s-a vaccinat împotriva Covid-19. 

Luni, începând cu ora 12.00, a început administrarea vaccinul împotriva COVID-19 personalului din cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență.

Vaccinat a fost și șeful structurii, secretarul de stat dr. Raed Arafat.

„Noi am făcut un pas, abia așteptam să ajung să mă vaccinez. Am promis că fac acest lucru public și l-am făcut public, ca să arăt un lucru. Ce recomandăm, facem și noi. Nu recomandăm oamenilor să se vaccineze dacă noi nu ne-am fi vaccinat sau dacă nu ne vaccinăm.”, a spus Raed Arafat.

Șeful IGSU a mai precizat că „îndemnul meu către toți este să înțeleagă că aceasta este speranța pe care o avem la acest moment. (...) Vaccinul este voluntar, sigur, gratuit. Dacă îl facem cât mai mulți, poate reușim cât mai repede să reajungem într-o situație aproape de normalitate.”

Acesta și angajații DSU s-au vaccinat la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgență „Prof. dr. Dimitrie Gerota” București.

A patra tranșă de vaccin de la Pfizer BioNTech a ajuns în România cu aeronave pe aeroporturile din Otopeni, Cluj Napoca şi Timişoara. Tranșa constă în 150.150 doze de vaccin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel