Raed Arafat, RĂSPUNSUL ZILEI! Dacă ar avea un copil, l-ar trimite la școală?

Adisa Codruț |
Data publicării:
Dr Raed Arafat. Sursa: Facebook
Dr Raed Arafat. Sursa: Facebook

Secretarul de stat Raed Arafat a fost întrebat, la o emisiune, dacă el și-ar trimite propriul copil la școală. Iată ce a răspuns:

Secretarul de stat Raed Arafat a spus, la Digi24, că dacă ar fi părinte și-ar trimite copilul la școală în condițiile actuale, cu condiția să știe că există măsuri „luate bine și clare”. 
„Cel mai probabil da, (mi-aș trimite copilul la școală, n.r.) dar știind că există măsuri care sunt luate bine și clare, care vor proteja copilul cât mai mult posibil”.

Secretarul de stat a spus că ar impune anumite reguli și în familii, mai ales acolo unde sunt persoane în vârstă:

 „Regula este: copilul să nu interacționeze direct cu bunicii, ceea ce nu va fi ușor. Pericolul real asupra copiilor este minimal. Pericolul este când se întorc acasă și riscul este să se treacă (infecția cu coronavirus, n.r.) către bunici. De asta regulile din casă sunt foarte importante: spălarea, dezinfectarea și contact cât mai controlat cu persoanele în vârstă. (...) Dacă merge bunicul să ia copilul, nu e nicio problemă, dar bunicul se poarte mască, să meargă cu copilul, îl ia de mână, când ajunge acasă se dezinfectează, nu duce mâna la față. Acestea sunt reguli de protecție minime”, a spus Raed Arafat, la Digi24

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel