Rețeta fericirii, de la dr Mihaela Bilic

Adisa Codruț |
Data publicării:
O porție de fericire  FOTO: Pixabay
O porție de fericire FOTO: Pixabay

Medicul nutriționist Mihaela Bilic se întreabă, într-o postare dacă "fericirea vine oare din mâncare".

Rețeta, Mihaela Bilic. Medicul nutriționist Mihaela Bilic povestește, într-o postare pe Facebook, o povestioară despre ce înseamnă fericirea pentru unii oameni.

"Seară banală de duminică. Stau la coadă la benzinărie ca să spăl mașina, să fie pregătită pentru o nouă săptămână cu soare. La radio muzică latino, un duet reușit între Andra și Enrique Iglesias. Dau sonorul tare și mă las cucerită de melodie, e un fel de veselie și chef de viață care umple atmosfera", scrie medicul Mihaela Bilic.

Când a ajuns în dreptul ghișeului și a coborât geamul să plăteasă, un tânăr, "obosit și un pic trist, cum e normal să fii după o zi întreagă în care ai încasat/spălat sute de mașini", o întreabă contrariat ce mănâncă de e așa fericită.

"Ești atât de fericită și zâmbitoare și bine dispusă că vroiam să știu și eu rețeta ta, sigur mănânci ceva de ești așa!". Recunosc că m-a lăsat fără replică, nici prin cap nu mi-ar fi trecut să pun starea mea de bine pe seama unei plăceri culinare. (...) Apoi m-am pus în locul lui și mi-am dat seama că poate pentru el, după o zi grea de muncă, o farfurie cu mâncare bună i-ar fi adus zâmbetul pe buze și bucuria în suflet. Uneori e nevoie de atât de puțin ca să fim fericiți", mai povestește Mihaela Bilic pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel