Reacția virală a unui bebeluș în primele clipe de viață

Florina Pop / 23 feb 2020 / 08:34
Isa uitându-se încruntată la medic  FOTO: printscreen Dailymail.co.uk
Isa uitându-se încruntată la medic FOTO: printscreen Dailymail.co.uk

Imaginea cu un nou-născut care se uită încruntat la medicul ce încerca să o facă să plângă a devenit virală.

 

Bebeluș, viață. Prima poză a unui bebeluș – pe numele său Isabela Pereira de Jesus – abia venit pe lume a atras mii de reacții pe rețelele sociale din pricina expresiei de pe chipul sugarului: se uita încruntat la medicul ce încerca să o facă să plângă. Doctorii încurajează bebelușii să plângă în primele secunde de viață ca să se asigure că plămânii lor funcționează.

Isabela a venit pe lume într-o după-amiază, taman pe 13 februarie, într-un spital din Rio de Janeiro, Brazilia. Mama ei, Daiane de Jesus Barbosa, a angajat un fotograf profesionist, Rodrigo Kunstmann, să imortalizeze momentul. Și-a pus poza virală ca imagine de fundal pe pagina sa de Facebook.

Fotograful a declarat unei reviste braziliene că obstetricianul a cerut bebelușului să plângă înainte să-i taie cordonul ombilical. Dailymail.co.uk îl citează pe Rodrigo Kunstmann: "A deschis ochii larg, dar nu a plâns. Doctorul chiar a trebuit să spună: plânge, Isa!”. Însă sugarul a afișat acea expresie și a plâns abia după ce s-a tăiat cordonul ombilical.

Mama Isei mărturisea jurnaliștilor brazilieni că fiica sa își ridează mereu fruntea când e alăptată sau i se schimbă scutecele. Micuța trebuia să vină pe lume pe 20 februarie, dar – zice mama – Isa și-a ales singură ziua.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy