Regizorul Alexandru Darie a încetat din viață

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Regizorul Ducu Darie
Regizorul Ducu Darie

Regizorul Alexandru „Ducu” Darie a încetat din viață, după ce a stat două săptămâni internat la Institutul Clinic Fundeni. Conducerea spitalului a declarat oficial că familia regizorului a interzis orice fel de comunicare legată de starea sa de sănătate, așa că nu poate infirma sau confirma oficial. 

Regizorul Alexandru Darie, fiul regretatului actor Iurie Darie, a murit azi, 18 septembrie, la ora 13.45. Vestea tristă a fost dată de mama vitregă a regizorului, Anca Pandrea. El era internat de aproape două săptămâni la secția Terapie Intensivă a Institutului Clinic Fundeni, după ce făcuse o complicație pulmonară a bolii de ficat de care suferea.

Ducu Darie, așa cum îi spuneau apropiații, suferea de ciroză și se afla pe o listă de așteptare pentru un transplant hepatic.

Unele surse au arătat chiar că regizorul vânduse mai multe bunuri, respectiv un apartament și un autoturism, pentru a obține suma de care avea nevoie pentru transplant în străinătate.

Contactată de redactorii DC Medical, conducerea Institutului Clinic Fundeni a explicat că familia regizorului a interzis orice fel de comunicare legată de starea de sănătate a lui Ducu Darie.

Colectivul Teatrului Bulandra a publicat un mesaj pe pagina de socializare:

„Cu profund regret, Teatrul Bulandra anunţă dispariţia prematură a directorului său, regizorul Alexandru Darie. Suntem cu toţii alături de familia îndurerată. Odihneşte-te în pace, Ducu!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel