Scrisoarea emoționantă a unui medic de familie: Văd numai steluțe, puncte luminoase și mi-e foame

Un medic de familie și-a strigat supărarea într-o postare pe contul său de Facebook. Femeia, obosită, tracasată și înfometată după o zi mult prea lungă la cabinet, a cedat și a scris un mesaj pe rețeaua de socializare în care descrie cum a arătat programul ei. 

Frustrarea medicului de familie vine din faptul că a fost nevoită să scrie toată ziua adeverințe de educație fizică pentru elevi. Femeia acuză sistemul pentru această birocrație pe care, spune ea, ar fi trebuit să o facă medicii din școli. Medici pe care însă școlile nu îi au.

"Am ajuns acasă de la cabinet la 21:40. Acum e 23:03. Tocmai am terminat...masa de prânz. Nu mai pot cu adeverințele de educație fizică pentru elevi! NU MAI POT!!! Stau in fund de la ora 8. Am plecat de la cabinet la 19:15. În tot acest timp am condus, am stat in trafic, apoi m-am rugat de SIUI să pornească și, de la 11 am început să consult copii preșcolari și școlari și să fac hârțoagele care le sunt necesare la școală; pentru că scoala NU are medic școlar! De ce nu are? Din lipsa de preocupare/interes a autorităților.

Am stat cu ochii în calculator de la 11 până la 19,00. Văd numai steluțe, puncte luminoase. Și mi-e foame! Atât de foame, încât pe autostradă, în mijlocul câmpului mie îmi miroase a friptură cu cartofi prajiți. Dar eu nu am acasă așa ceva. Și nici chef să-mi fac la ora asta nu am! Merge și o mâncare de vinete. Și o "indiană" bună-bună, cu multă frișcă și ciocolată. E chiar indicat în boala Chron...

"SCLAV AL SISTEMULUI" scrie pe mine! Ceea ce n-a scris niciodată în anii așa-zisului comunism", a scris medicul de familie pe contul său de socializare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel