Secţiile Nefrologie şi Oncologie de la SJU Slatina, închise din cauza COVID-19

Adisa Codruț |
Data publicării:
Covid, coronavirus. Foto: Pixabay
Covid, coronavirus. Foto: Pixabay

Secțiile Nefrologie și Oncologie de la Spitalul Județean Slatina au fost închise din cauza infecțiilor cu SARS-CoV-2.

Activitatea în secţiile Nefrologie şi Oncologie de la spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina a fost suspendată şi se asigură numai urgenţele, din cauza infectărilor cu noul coronavirus în rândul personalului medical, din acelaşi motiv fiind afectată şi activitatea în secţia Neurologie care funcţionează la capacitate mai redusă, potrivit managerului unităţii medicale, Dan Stana.

Managerul SJU Slatina a declarat că din această săptămână a fost reluată activitatea la ORL, după două săptămâni de suspendare din cauza infectării personalului medical. "Astăzi am deschis secţia ORL, pentru că a trecut perioada de 14 zile, mai avem (activitatea suspendată n.r.) la secţia Nefrologie şi secţia Oncologie. Linii de gardă funcţionează pentru cazurile urgente. Secţia Neurologie este tot la capacitate redusă", a spus managerul SJU Slatina, citat de Agerpres.

Un nou caz de infectare cu SARS-CoV-2 în rândul angajaţilor SJU Slatina a fost raportat miercuri, iar în ziua precedentă au fost înregistrate alte patru cazuri.Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt, în judeţ de la începutul pandemiei au fost confirmate 7.463 cazuri de infectare cu noul coronavirus, miercuri fiind înregistrate 27 de cazuri noi. În spitalele din judeţul Olt erau internaţi miercuri 175 de pacienţi cu COVID-19, dintre care 24 în secţiile ATI. Au fost declarate vindecate 5.959 dintre persoanele infectate, iar 173 de persoane au decedat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel