Șeful ATI de la Boli Infecțioase Iași, primul medic din Iași care se va vaccina împotriva infecției COVID

Adisa Codruț |
Data publicării:
Vaccin   FOTO: pixabay
Vaccin FOTO: pixabay

Medicul Florin Roșu, șeful secției ATI din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, va fi primul cadru medical care se va vaccina împotriva infecției COVID-19.

Doctorul Florin Roșu, șeful secției ATI din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, a afirmat că 260 de cadre medicale s-au înscris pe lista de vaccinare, iar el va fi primul medic care se va vaccina duminică, 27 decembrie, împotriva infecției COVID.

”Vaccinul va ajunge mâine dimineață, iar la ora 9:00 voi fi primul cadru medical din Iași vaccinat cu noul vaccin. Vaccinarea este gândită foarte bine, ea cuprinde trei părți: în prima cameră se va face un examen clinic al viitorului vaccinat, un coleg de-al meu îmi va face un examen clinic serios și important. În a doua cameră se va realiza vaccinarea propriu-zisă, iar în a treia cameră voi fi ținut sub observație între 15 până la 30 de minute”, a precizat Florin Roșu, potrivit B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel