Simptomul neștiut al COVID-19. Dezvăluirile unui specialist român infectat: „am avut halucinații”

Adisa Codruț / 23 oct 2020 / 22:41
Coronavirus
Coronavirus

Un psiholog din Timișoara, infectat cu COVID-19, a relatat experiența pe care a avut-o după ce s-a îmbolnăvit.

Psihologul Ali Baeram de la Spitalul de Psihiatrie Jebel din județul Timiș a povestit experiența pe care a avut-o după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. El a relatat că, în cazul său, virusul a avut o manifestare bizară, având halucinații în primele zile de la infectare. 
"Eu am avut COVID și am avut o formă medie spre gravă și în primele zile am avut halucinații. Eu lucrând într-un spital de psihiatrie, unul dintre cele mai mari din România, i-am sunat pe colegii mei să ma ajute, pentru că era groaznic. Este posibil ca, în prima fază, până ajungi la oxigen, să faci hipoxie cerebrală și atunci asta să-ți modifice comportamentul. Eu am tot felul de hiatusuri, nu-mi amintesc de ce s-a întâmplat în prima săptămână. Posibil ca acest virus să urce în partea de sus și să atace diverse structuri la nivel cerebral.
Nimeni nu știe încă nimic - i-am întrebat și pe colegii mei care sunt medici de renume, am întrebat infecționiștii și nu se știe încă. Se fac studii", a explicat Ali Baeram la Antena 3

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy