Spitalul Clinic Colentina, redeschis oficial pentru pacienții NON-COVID. 14 Secții fac internări de zi

Dana Lascu / 28 aug 2020 / 19:45
Consult la Spitalul Colentina. Foto: Facebook
Consult la Spitalul Colentina. Foto: Facebook

După aproape 6 luni de când a fost transformat în Spital COVID, pacienții cronici fiind obligați să meargă să se trateze pe unde au putut, Spitalul Colentina din București s-a redeschis pentru mai multe specializări! Se fac spitalizări de zi, în 14 secții, dar cu programare și trimitere de la medicul de familie!

În cadrul Spitalul Clinic Colentina, administrat ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, pot fi efectuate internări, ÎN REGIM SPITALIZARE DE ZI, în SECȚIILE: 

Medicină Internă,
Cardiologie,
Recuperare Medicală,
Medicina Muncii,
Gastroenterologie,
Urologie,
Neurochirurgie,
Ortopedie,
Hematologie,
Neurologie,
Chirurgie,
Dermatologie, 
Parazitologie,
Reumatologie.

Pe baza biletului de trimitere către medicul de specialitate, pacienții pot face programare la numărul de telefon: 021 317 3245, numărul din CENTRALA Spitalului Colentina, de unde sunt direcționați pe secția dorită, se arată pe pagina de Facebook a junității medicale. 

Spitalul Clinic Colentina a amenajat un corp de clădire în care continuă îngrijirea pacienților COVID-19 cu afecțiuni acute medicale și chirurgicale. 

Înainte de pandemia de COVID-19, în acest spital cele peste 800 de cadre medicale tratau, anual, peste 200.000 de pacienţi, nu doar din Bucureşti şi Ilfov, ci din întreaga ţară.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy