Aparatura nouă de 2,7 milioane de euro la Spitalul Județean Cluj

Adisa Codruț / 15 apr 2019 / 15:24
Aparatură nouă de 2,7 milioane euro la Cluj  FOTO: Facebook Alin Tișe
Aparatură nouă de 2,7 milioane euro la Cluj FOTO: Facebook Alin Tișe

Aparatură nouă în valoare de 2,7 milioane de euro va fi adusă la Ambulatoriul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca.

Aparatură nouă în valoare de 2,7 milioane de euro va fi adusă la Ambulatoriul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca ca urmare a câștigării unui proiect cu finanțare europeană de Consiliul Județean Cluj, anunță Agerpres.

„Finanţarea europeană nerambursabilă va fi utilizată pentru achiziţionarea a 195 de echipamente şi aparaturi medicale ultraperformante, de ultimă generaţie. Acestea vor fi date în folosinţă în cadrul a 11 secţii şi specializări ale Ambulatoriului, localizate în corpurile de clădire de pe strada Clinicilor. (...) Valoarea totală a proiectului este de 13.182.344 lei din care nu mai puţin de 10.486.735 lei reprezintă asistenţa financiară nerambursabilă a Uniunii Europene", potrivit unui comunicat al Consiliului Județean Cluj.

Contribuția autorității județene din Cluj este de 2,7 milioane de lei, sumă ce va fi asigurată din bugetul instituției.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy