Spitalul Județean Ilfov: Gabi Luncă a fost internată cu afectare pulmonară 90-100%

DCMedical Team / 03 apr 2021 / 10:05
Gabi Luncă. Foto: Facebook
Gabi Luncă. Foto: Facebook

Gabi Luncă s-a stins din viață vineri, 2 aprilie, iar Spitalul Județean Ilfov, unde a fost internată face azi, 3 aprilie, câteva precizări. 

Gabi Luncă, îndrăgita artistă de muzică lăutărească, s-a stins din viață vineri, 2 aprilie, la puțin timp după decesul unui alt artist - Nelu Ploieșteanu. Reprezentanții Spitalului Județean Ilfov vin sâmbătă, 3 aprilie, cu câteva precizări, potrivit Antena 3:

”Pacienta de 82 ani internată pe 13.03 în spitalul nostru și admisă în STI în 14.04 cu pneumonie SARS-CoV-2 formă severă, afectare pulmonară 90-100%, cu evoluție trenantă și necesar de ventilație mecanică inițial non-invazivă, ulterior intubată pentru ARDS pulmonar. Ulterior a dezvoltat disfuncție multiplă de organ și a survenit decesul în data de 2.04 ora 20,50. S-au respectat toate protocoalele medicale, pacienta nu a prezentat infecții asociate actului medical, secreția traheală a fost negativă la intubație. S-a ținut legătura cu familia și a fost informată permanent de starea pacientei”.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy