Spitalul Județean Ilfov: Gabi Luncă a fost internată cu afectare pulmonară 90-100%

DCMedical Team |
Data publicării:
Gabi Luncă. Foto: Facebook
Gabi Luncă. Foto: Facebook

Gabi Luncă s-a stins din viață vineri, 2 aprilie, iar Spitalul Județean Ilfov, unde a fost internată face azi, 3 aprilie, câteva precizări. 

Gabi Luncă, îndrăgita artistă de muzică lăutărească, s-a stins din viață vineri, 2 aprilie, la puțin timp după decesul unui alt artist - Nelu Ploieșteanu. Reprezentanții Spitalului Județean Ilfov vin sâmbătă, 3 aprilie, cu câteva precizări, potrivit Antena 3:

”Pacienta de 82 ani internată pe 13.03 în spitalul nostru și admisă în STI în 14.04 cu pneumonie SARS-CoV-2 formă severă, afectare pulmonară 90-100%, cu evoluție trenantă și necesar de ventilație mecanică inițial non-invazivă, ulterior intubată pentru ARDS pulmonar. Ulterior a dezvoltat disfuncție multiplă de organ și a survenit decesul în data de 2.04 ora 20,50. S-au respectat toate protocoalele medicale, pacienta nu a prezentat infecții asociate actului medical, secreția traheală a fost negativă la intubație. S-a ținut legătura cu familia și a fost informată permanent de starea pacientei”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel