Spitalul Reșița, noi acuzații: „ S-a dus lovită la cap la spital și a murit de COVID-19”

Adisa Codruț |
Data publicării:
Spitalul Județean de Urgență Reșița
Spitalul Județean de Urgență Reșița

Fiul unei paciente care a decedat la Spitalul Reșița acuză că mama sa a murit cu zile, pentru că nu i s-a administrat oxigen.

Bărbatul spune că mama lui s-a prezentat la spital după ce s-a lovit la cap, însă în spital s-a îmbolnăvit de COVID-19. Acum, din cauza birocrației, acesta nu poate scoate din spital trupul mamei sale, pentru a o înmormânta. 
"De duminică nu pot să o scot din spital. Au lăsat-o fără aer. Am adus-o vie, aia a fost la Reșiţa, în sac. Sunt nişte criminali. Avea pe limbă numai băşici. Nu i-a dat aer, nu i-a dat nimic, au omorât-o cu zile”, a spus, pentru Antena 3, fiul femeii decedate în spitalul din Reşiţa.
"Şi-a spart capul şi a venit SMURD-ul. Nu au fost în stare să o panseze. Au dus-o la mare doctor de familie. Au lăsat-o aici să moară, fără aer, fără nimic. Mama a venit sănătoasă în spital, s-a infectat în spital”, a mai spus fiul femeii de decedate la spitalul din Reşiţa.
Corpul de control trimis de urgentă ieri la Spitalul de Urgenţă din Reşiţa începe abia acum verificările la unitatea spitalicească. După apariţia imaginilor înfiorătoare din spital au fost anunţate anchete de amploare şi a fost deschis chiar şi un dosar penal. De asemenea, au fost aplicate amenzi pentru manager și cadre medicale. 
Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița a deschis un dosar penal pentru abuz în serviciu după ce Antena 3 a difuzat imagini revoltătoare de la Spitalul Județean de Urgență din Reșița în care apar mai mulți bolnavi dezbrăcați stând în condiții mizere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel