Stirile amiezii - 25 iunie. Cele mai importante informații ale zilei

Cele mai importante știri din sănătate din prima parte a zilei de 25 iunie.

Celule canceroase, distruse cu ultrasunete. Tehnică revoluționară. Cercetători din mai multe state au creat o tehnică care îmbină ultrasunetele cu bule microscopice tumorale. Tehnologia distruge circa 80% din tumori. CITEȘTE MAI MULT.

Fructele care topesc kilogramele și protejează oasele. CITEȘTE MAI MULT.

Bei apă pe stomacul gol? Ce efect are în organism. Hidratarea este vitală pentru sănătate. Apa este motorul organismului. Totuși, există câteva recomandări ale specialiștilor atunci când vine vorba de cum și cătă este bine să bem. CITEȘTE MAI MULT.

 

Prof Dr Cristian Lupașcu, reputat chirurg de la Spitalul Universitar de Urgență „Sf. Spiridon” Iași,  invitat  la Academia de Sănătate de la ora 18.00, pentru a discuta despre provocările pe care le-a adus pandemia de COVID-19.  CITEȘTE MAI MULT.

 

Dr Mihai Craiu a dezbătut un studiu legat de ezitarea părinților în ceea ce privește vaccinarea copiilor. De ce se intâmplă acest fenomen? Care sunt principalele surse de ingrijorare?  CITEȘTE MAI MULT.

 

Adela Popescu a ajuns de urgență la spital. Artista a povestit totul și le-a arătat fanilor rezultatul pentru coronavirus. Iată ce a pățit aceasta.  CITEȘTE MAI MULT.

 

Semințele de floarea soarelui sunt populare pentru aroma sărată și pentru faptul că sunt crocante. Oamenii de știință arată că aceste gustări sunt și foarte foarte sănătoase.   CITEȘTE MAI MULT.

 

De ce bârfesc oamenii. Psiholog, 5 sfaturi pentru a nu fi afectați de gurile rele. CITEȘTE MAI MULT.

 

REZIDENȚIAT. Federația Asociațiilor Studenților Farmaciști din România anunță că în continuare demersul de modificare a bibliografiei pentru examenul de rezidențiat  și  insistă ca noile materiale să fie traduse cât mai corect, pentru o relevantă înțelegere și asimilare a informațiilor prezentate. CITEȘTE MAI MULT.

 

Diabet. Vitamina A ar putea îmbunătăți funcția vizuală redusă la pacienții cu diabet zaharat, arată studiile. CITEȘTE MAI MULT.

O tânără din America, fotomodel de succes, a lăsat luminile reflectoarelor pentru a se reîntoarce la meseria ei de bază, aceea de asistent medical, pentru a lupta în prima linie împotriva noului coronavirus. CITEȘTE MAI MULT.

 

Nelu Tătaru, anunțul pe care îl așteaptă toți românii. Ce se întâmplă de la 1 iulie. CITEȘTE MAI MULT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel