SUA, Thailanda și Australia, primele decese cauzate de coronavirus

Au fost raportate primele decese cauzate de noul coronavirus în SUA, Thailanda și Australia

 

SUA au anunțat prima moarte din coronavirus - un bărbat de stat din Washington, în vârstă de 50 de ani, cu condiții de sănătate subiacente.

Thailanda raportează primul deces

Un bărbat în vârstă de 35 de ani este primul din Thailanda care și-a pierdut viața din cauza noului coronavirus, a declarat astăzi Ministerul Sănătății Publice din țară.

Naționalul thailandez a suferit febră de dengue înainte de a contracta virusul, a declarat pentru CNN purtătorul de cuvânt, Dr. Suwannachai Wattanayingcharoenchai, și a avut „multiple eșecuri ale organelor".

În Thailanda există 42 de cazuri confirmate.

Primul deces cauzat coronavirus în Australia

Australia a raportat astăzi primul deces cauzat de coronavirus - un bărbat în vârstă de 78 de ani care a fost repatriat de la vasul de croazieră Diamond Princess.

Andrew Robertson, directorul de sănătate al statului din Australia Occidentală, Andrew Robertson, a declarat reporterilor CNN că soția bărbatului a fost infectată și a rămas într-o stare stabilă.

Departamentul de Sănătate a confirmat CNN că au existat două noi cazuri de coronavirus în Australia duminică, ducând numărul național la 27

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel