Nelu Tătaru: 80% dintre managerii de spitale nu au ce căuta acolo

DCMedical Team |
Data publicării:
Nelu Tătaru
Nelu Tătaru

Nelu Tătaru, președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, consideră că 80% dintre managerii de spitale nu au ce căuta în funcțiile pe care le ocupă.

Preşedintele Comisiei de sănătate din Camera Deputaţilor, Nelu Tătaru, a susţinut, luni, că 80% dintre managerii de spitale "nu au ce căuta" în aceste posturi, adăugând că unităţile medicale trebuie să fie conduse de oameni "competenţi", fără interferenţa politicului.

"Haideţi să recunoaştem că sistemul medical românesc are nevoie de un declic. Haideţi să recunoaştem că sistemul medical românesc, în acest moment, că este minister, că este în subordinea autorităţilor locale beneficiază de Consilii de administraţie mai puţin profesioniste, numite politic. La fel nu mă feresc să repet că 80% dintre manageri nu au ce căuta acolo. Haideţi să lăsăm oamenii competenţi să conducă aceste unităţi medicale. Haideţi să nu lăsăm politicul să infiltreze anumite interese, anumiţi oameni, pentru a putea face un act medical de calitate", a declarat fostul ministrul al Sănătăţii, la o videoconferinţă pe teme de sănătate, arată Agerpres.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel