Teste COVID gratuite pentru britanici. Rezidenții se pot testa de două ori pe săptămână

DCMedical Team |
Data publicării:

Britanici se vor putea testa gratuit de două ori pe săptămână pentru depistarea infecției COVID. 

Toţi rezidenţii din Anglia vor putea să se testeze împotriva noului coronavirus de două ori pe săptămână în regim de gratuitate. În perioada următoare, teste rapide anti-COVID-19 vor fi oferite pe scară largă tuturor rezidenţilor din Anglia care vor să se testeze în centre locale special amenajate, precum şi în şcoli şi în sediile unor companii, a anunţat luni guvernul britanic. Până la această dispoziţie, disponibilitatea testelor rapide era limitată şi de aceste produse puteau să beneficieze doar persoanele din grupurile deosebit de vulnerabile.

Testarea populaţiei este considerată o măsură absolut necesară pentru a nu periclita succesul campaniei naţionale de vaccinare din Marea Britanie, în contextul în care această ţară a început să relaxeze restricţiile antiepidemice, a declarat prim-ministrul Boris Johnson. Companiile care au mai mult de 10 angajaţi pot să solicite teste rapide pentru salariaţii lor. De asemenea, testările rapide vor continua în şcoli.

Rezidenţii englezi vor putea să se testeze în centre locale special amenajate sau să comande astfel de teste care le vor fi livrate la domiciliile lor, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel