Ți-ai pus alarma ca să te trezească din somn? Dr. Vasi Rădulescu: Mare greșeală! Îți afectează organismul

Dana Lascu |
Data publicării:
Somn
Somn

Cunoscutul medic-scriitor Vasi Rădulescu atrage atenția că alarma repetată pe care o punem ca să ne trezim dimineața are un efect nefast asupra organismului, mai ales dacă e compusă din sunele puternice, înfiorătoare. 

„Quick tip: încercați să nu mai folosiți alarme cu zgomote înfiorătoare. Reprezintă un șoc pentru organism, mai ales pentru aparatul cardiovascular. Iar dacă mai apăsați și pe snooze de câteva ori, nu faceți decât să repetați acest șoc.

Soluția: vă puteți învăța să vă culcați și treziți la aceleași ore. E cel mai sănătos așa. În fiecare zi, inclusiv în weekend.

Dacă aveți nevoie de alarmă, puteți folosi un ceas inteligent, dotat cu vibrație blândă pe post de alarmă. În felul acesta vă treziți fără să vă terorizați corpul. Sau partenerul de viață”, a notat dr Vasi Rădulescu, pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel