Toxiinfecții Timișoara, UPDATE: Încă 4 copii internați în spital sub observație

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Copil  FOTO: pexels.com
Copil FOTO: pexels.com

UPDATE ora 18.00:În cazul de toxiinfecții de la Timișoara, Ministerul Sănătății a anunțat că la Spitalul de Copii Louis Țurcanu au mai fost internați încă 4 copilași, dar doar pentru a fi ținuți sub observație, pe lângă cei 3 care erau internați deja. 5 adulți sunt internați la Spitalul de Urgență Pius Brânzeu. 

UPDATE ora 18.00 Cazul cu toxiinfecții de la Timișoara, numărul persoanelor internate crește. Ministerul Sănătății a anunțat că la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara au mai fost internați încă 4 copilași, dar doar pentru a fi ținuți sub observație.

Astfel, bilanțul persoanelor internate arată așa: 

- 7 copilași internați la Spitalul de Copii Louis Țurcanu, dintre care 3 în stare bună, iar 4 doar sub observație medicală pentru orice eventualitate; 

- 5 adulți internați, la Spitalul Clinic Județean de Urgență, la Secția ATI, compartimentul toxicologie - conștienți, cooperanți, sub supraveghere. 

În afară de aceștia, doi copilași au decedat sâmbătă, la fel și mama unuia dintre ei. Aceștia locuiau în apartamentele unde pompierii au găsit un nivel mediu dintr-o substanță neurotoxică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel