Tromboliza, totul despre intervenția care te salvează după un AVC. Dr Renică Diaconescu, la Interviurile DC Medical

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Dr Renica Diaconescu. Foto: DC Medical
Dr Renica Diaconescu. Foto: DC Medical

Dr Renică Diaconescu, medic primar neurolog, vine la Interviurile DC Medical, marți de la ora 16.00, pentru a explica cum s-au dezvoltat centrele de tromboliză în România și cât de importante sunt acestea pentru viața pacienților care fac AVC.

În ultimii cinci ani, în România s-a dezvoltat un sistem de centre de tromboliză, intervenția care salvează viața pacienților care fac un accident vascular cerebral (AVC). 

Dr Renică Diaconescu, medic primar neurolog, șeful Secției de Neurologie de la Spitalul Județean Slatina și vicepreședinte al Comisiei de Sănătate din Senat, vine marți, 11 august, la DC Medical, pentru a explica cum s-au dezvoltat centrele de tromboliză din România, cât de importante sunt ele pentru viața pacienților cu AVC și dacă sunt de ajuns pentru nevoile acestora. 

Emisiunea va fi transmisă simultan pe pagina de Facebook și canalul de Youtube ale DC Medical, de la ora 16.00, dar și pe DC News TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel