Trucul folosit de Nadine pentru a avea mereu dinți albi. Ingredientul combate și infecțiile

DCMedical Team |
Data publicării:

Nadine a mărturisit ce face ca să aibă mereu dinți albi și superbi.

Pentru o dantură mereu albă și sănătoasă, Nadina nu folosește gumă de mestecat, ci o pastă de dinți din plante și cuișoare. ”Pentru dinţi, folosesc pasta de dinţi naturală cu uleiuri şi plante şi toată ziua mănânc cuişoare. Niciodată gumă, ci cuişoare. Râd toţi prietenii de mine că în cutii frumoase de metal, în loc să am gumă sau bombonele am cuișoare. Cuişoarele sunt un antibacterian natural şi lasă şi un miros parfumat gurii”, a declarat aceasta.

Cuișoarele, susțin experții, conțin o substanță care combat infecţiile, inflamaţiile şi previne formarea cheagurilor de sânge. Mai sunt utilizate pentru calmarea durerilor de dinţi fiind un anestezic natural, scrie Unica.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel