Un al treilea angajat al Penitenciarului Jilava - confirmat cu noul coronavirus

Adisa Codruț / 25 apr 2020 / 15:59
Teste Covid-19
Teste Covid-19

Un al treilea angajat al Penitenciarului Bucureşti-Jilava a fost confirmat cu noul coronavirus, anunță Administraţia Naţionale a Penitenciarelor (ANP)

"La testele efectuate angajaţilor contacţi a fost obţinut un singur nou rezultat pozitiv, cel al unui poliţist de penitenciare care şi-a exercitat atribuţiile de serviciu în sectorul administrativ. De asemenea, primele rezultate ale testelor efectuate în rândul deţinuţilor sunt negative. Se continuă procesul de testare atât a cadrelor, cât şi a persoanelor private de libertate contacţi", precizează Administraţia Naţionale a Penitenciarelor (ANP) într-un comunicat de presă transmis, sâmbătă, Agerpres.

Sursa citată precizează că se continuă implementarea măsurilor igienico-sanitare, monitorizarea medicală a tuturor deţinuţilor şi triajul epidemiologic al angajaţilor, la intrarea şi ieşirea din serviciu, conform planificărilor.

Un angajat al Penitenciarului Bucureşti-Jilava a fost confirmat pozitiv, marţi, la testul pentru COVID-19, iar un al doilea angajat al unităţii - joi

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy