Un al treilea angajat al Penitenciarului Jilava - confirmat cu noul coronavirus

Adisa Codruț |
Data publicării:
Teste Covid-19
Teste Covid-19

Un al treilea angajat al Penitenciarului Bucureşti-Jilava a fost confirmat cu noul coronavirus, anunță Administraţia Naţionale a Penitenciarelor (ANP)

"La testele efectuate angajaţilor contacţi a fost obţinut un singur nou rezultat pozitiv, cel al unui poliţist de penitenciare care şi-a exercitat atribuţiile de serviciu în sectorul administrativ. De asemenea, primele rezultate ale testelor efectuate în rândul deţinuţilor sunt negative. Se continuă procesul de testare atât a cadrelor, cât şi a persoanelor private de libertate contacţi", precizează Administraţia Naţionale a Penitenciarelor (ANP) într-un comunicat de presă transmis, sâmbătă, Agerpres.

Sursa citată precizează că se continuă implementarea măsurilor igienico-sanitare, monitorizarea medicală a tuturor deţinuţilor şi triajul epidemiologic al angajaţilor, la intrarea şi ieşirea din serviciu, conform planificărilor.

Un angajat al Penitenciarului Bucureşti-Jilava a fost confirmat pozitiv, marţi, la testul pentru COVID-19, iar un al doilea angajat al unităţii - joi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel