Vaccinare anti-COVID. Bogdan Teodorescu: Tendința celor care cred în vaccin este de a se uita complet disprețuitor la ceilalți

Adisa Codruț / 31 dec 2020 / 17:06
Coronavirus  FOTO: Pixabay
Coronavirus FOTO: Pixabay

Scriitorul și jurnalistul Bogdan Teodorescu a precizat, pentru DC News, că există o tendință la unii dintre cei născuți în anii 1990 de a privi cu superioritate pe cei care le dezaprobă ideile.

Scriitorul și jurnalistul Bogdan Teodorescu spune că ”există o tendință care s-a născut chiar în anii 1990 de a privi cu superioritate electoratul celeilalte părți”. Iar ”tendința celor care cred în vaccin este de a se uita complet disprețuitor la ceilalți, de a-i considera inferiori, un soi de «sub-rasă» și de a le comunica lucrurile din vârful buzelor în această idee”, adaugă Bogdan Teodorescu.

”Atâta vreme cât comunicarea oficială împarte din start populația între cei buni care vor vaccinul și cei răi care nu vor vaccinul, această comunicare este oarbă. Cei răi se vor duce în cealaltă parte”, a mai precizat acesta.

Mai multe puteți citi pe DC News.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy