Vaccinare anti-COVID. Bogdan Teodorescu: Tendința celor care cred în vaccin este de a se uita complet disprețuitor la ceilalți

Adisa Codruț |
Data publicării:
Coronavirus  FOTO: Pixabay
Coronavirus FOTO: Pixabay

Scriitorul și jurnalistul Bogdan Teodorescu a precizat, pentru DC News, că există o tendință la unii dintre cei născuți în anii 1990 de a privi cu superioritate pe cei care le dezaprobă ideile.

Scriitorul și jurnalistul Bogdan Teodorescu spune că ”există o tendință care s-a născut chiar în anii 1990 de a privi cu superioritate electoratul celeilalte părți”. Iar ”tendința celor care cred în vaccin este de a se uita complet disprețuitor la ceilalți, de a-i considera inferiori, un soi de «sub-rasă» și de a le comunica lucrurile din vârful buzelor în această idee”, adaugă Bogdan Teodorescu.

”Atâta vreme cât comunicarea oficială împarte din start populația între cei buni care vor vaccinul și cei răi care nu vor vaccinul, această comunicare este oarbă. Cei răi se vor duce în cealaltă parte”, a mai precizat acesta.

Mai multe puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel