Vela încurajează marea turnătorie: „Sunați la 112 dacă cineva tușește și nu are mască!”

Adisa Codruț / 12 mai 2020 / 10:02
Mască
Mască

Marcel Vela a vorbit despre noile măsuri ce urmează a fi luate după 15 mai. El a vorbit despre purtarea măștii în mod obligatoriu în anumite condiții și a făcut câteva precizări privind depistarea persoanelor care nu respectă această obligație.

Marcel Vela a vorbit despre ce se va întâmpla după 15 mai, dată la care vor fi ridicate o parte din restricții. Dacă vom putea ieși din casă fără declarație, vom fi obligați, totuși, ca în spații publice închise să purtrăm masca în mod obligatoriu.

Ministrul de Interne a vorbit, pe canalul de Youtube a lui George Buhnici, despre aceste noi măsuri precum purtarea măștii și despre depistarea celor ce nu respectă această obligație.

George Buhnici l-a întrebat pe ministru ce ar trebui să facem dacă vedem pe cineva lângă noi în metrou fără mască şi strănutând. „Poate face o glumă proastă sau poate fi infectat. Ce facem noi în momentul acela?“, a spus el. Răspunsul ministrului a venit prompt: „În momentul acela sunaţi la 112. La toate gurile de metrou o să avem şi oameni de ordine. Putem suna la 112 instant. Respectivul, daca nu are mască şi strănută poate avea dosar penal, pentru că a avut un comportament care se încadrează în zona penalului şi a contribuit la răspândirea bolilor cu bună ştiinţă. Noi nu intrăm în cazărmi acum. Vom apăra cetăţenii corecţi“, a declarat Marcel Vela, citat de Antena 3.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy