Vela încurajează marea turnătorie: „Sunați la 112 dacă cineva tușește și nu are mască!”

Adisa Codruț |
Data publicării:
Mască
Mască

Marcel Vela a vorbit despre noile măsuri ce urmează a fi luate după 15 mai. El a vorbit despre purtarea măștii în mod obligatoriu în anumite condiții și a făcut câteva precizări privind depistarea persoanelor care nu respectă această obligație.

Marcel Vela a vorbit despre ce se va întâmpla după 15 mai, dată la care vor fi ridicate o parte din restricții. Dacă vom putea ieși din casă fără declarație, vom fi obligați, totuși, ca în spații publice închise să purtrăm masca în mod obligatoriu.

Ministrul de Interne a vorbit, pe canalul de Youtube a lui George Buhnici, despre aceste noi măsuri precum purtarea măștii și despre depistarea celor ce nu respectă această obligație.

George Buhnici l-a întrebat pe ministru ce ar trebui să facem dacă vedem pe cineva lângă noi în metrou fără mască şi strănutând. „Poate face o glumă proastă sau poate fi infectat. Ce facem noi în momentul acela?“, a spus el. Răspunsul ministrului a venit prompt: „În momentul acela sunaţi la 112. La toate gurile de metrou o să avem şi oameni de ordine. Putem suna la 112 instant. Respectivul, daca nu are mască şi strănută poate avea dosar penal, pentru că a avut un comportament care se încadrează în zona penalului şi a contribuit la răspândirea bolilor cu bună ştiinţă. Noi nu intrăm în cazărmi acum. Vom apăra cetăţenii corecţi“, a declarat Marcel Vela, citat de Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel