Veteran vaccinat împotriva COVID. Exemplu la 91 de ani

Florina Pop / 23 feb 2021 / 10:40
Veteranul Sabin Husariu din Cluj s-a vaccinat împotriva COVID  FOTO: RO Vaccinare/Spitalul Militar Cluj
Veteranul Sabin Husariu din Cluj s-a vaccinat împotriva COVID FOTO: RO Vaccinare/Spitalul Militar Cluj

Un veteran de război s-a vaccinat împotriva infecției COVID la 91 de ani, la Cluj-Napoca.

Sabin Husariu este un veterinar de 91 de ani, din județul Cluj, care s-a vaccinat împotriva infecției COVID. Reprezentanții Ro Vaccinare au scris pe Facebook povestea bărbatului:

”Exemplu de moralitate la 91 de ani

Veteranul de război Sabin Husariu s-a vaccinat împotriva COVID-19 pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave și pentru că vede întotdeauna partea plină a paharului. Singurul vaccin important făcut până acum a fost cel împotriva variolei, în urmă cu 85 de ani, pe când avea doar 6 ani.

Sabin Husariu, în vârstă de 91 de ani, veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial și reprezentant al Asociației Naționale a Veteranilor de Război, filiala “Avram Iancu” Cluj, s-a prezentat la centrul de vaccinare organizat în cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgență “Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca senin și încrezător pentru a se vaccina împotriva COVID-19.Acesta s-a născut într-o localitate defavorizată, cu tatăl refugiat, fiind copil de trupă încă de la vârsta de 12 ani. Ultimul vaccin important i-a fost administrat în urmă cu 85 de ani, împotriva variolei. Distinsul veteran de război a ales să se vaccineze pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave și pentru că vede întotdeauna partea plină a paharului.

Vă mulțumim, domnule Husariu! Sunteți un adevărat exemplu de moralitate!

Sursă: Spitalul Clinic Militar de Urgență “Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca Ministerul Apărării Naționale, România - www.mapn.ro”.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy