Veteran vaccinat împotriva COVID. Exemplu la 91 de ani

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
Veteranul Sabin Husariu din Cluj s-a vaccinat împotriva COVID  FOTO: RO Vaccinare/Spitalul Militar Cluj
Veteranul Sabin Husariu din Cluj s-a vaccinat împotriva COVID FOTO: RO Vaccinare/Spitalul Militar Cluj

Un veteran de război s-a vaccinat împotriva infecției COVID la 91 de ani, la Cluj-Napoca.

Sabin Husariu este un veterinar de 91 de ani, din județul Cluj, care s-a vaccinat împotriva infecției COVID. Reprezentanții Ro Vaccinare au scris pe Facebook povestea bărbatului:

”Exemplu de moralitate la 91 de ani

Veteranul de război Sabin Husariu s-a vaccinat împotriva COVID-19 pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave și pentru că vede întotdeauna partea plină a paharului. Singurul vaccin important făcut până acum a fost cel împotriva variolei, în urmă cu 85 de ani, pe când avea doar 6 ani.

Sabin Husariu, în vârstă de 91 de ani, veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial și reprezentant al Asociației Naționale a Veteranilor de Război, filiala “Avram Iancu” Cluj, s-a prezentat la centrul de vaccinare organizat în cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgență “Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca senin și încrezător pentru a se vaccina împotriva COVID-19.Acesta s-a născut într-o localitate defavorizată, cu tatăl refugiat, fiind copil de trupă încă de la vârsta de 12 ani. Ultimul vaccin important i-a fost administrat în urmă cu 85 de ani, împotriva variolei. Distinsul veteran de război a ales să se vaccineze pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave și pentru că vede întotdeauna partea plină a paharului.

Vă mulțumim, domnule Husariu! Sunteți un adevărat exemplu de moralitate!

Sursă: Spitalul Clinic Militar de Urgență “Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca Ministerul Apărării Naționale, România - www.mapn.ro”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel