Vitaminele care întăresc sistemul imunitar. Recomandările dr Anthony Fauci

Georgiana Ioniță |
Data actualizării: | Data publicării:

Dr. Anthony Fauci recomandă vitaminele C și D pentru stimularea sistemul imunitar.

Într-un interviu pe Instagram Live, realizat de actrița Jennifer Garner, dr. Anthony Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase din Statele Unite, a vorbit despre modul în care anumite vitamine pot ajuta sistemul imunitar.

„Dacă aveți deficiență de vitamina D, acest lucru are un impact asupra susceptibilității dumneavoastră la infecție. Nu m-ar deranja să recomand, pentru că o fac și eu: iau suplimente de vitamina D. Cealaltă vitamină pe care o iau oamenii este vitamina C, deoarece este un bun antioxidant, astfel că dacă aceștia vor să ia suplimente de Vitamina C, este în regulă”,  a spus dr. Fauci. 


Recomandările medicului s-au oprit aici. Când Jennifer Garner a întrebat dacă lucruri precum spanacul, socul sau alte suplimente ar putea ajuta sistemul imunitar să rămână sănătos, dr. Fauci și-a exprimat sincer părerea: „Răspunsul, spre disperarea multora, este nu”, a spus el.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back-to-School/vaccine/sports/and more questions answered here. I love Dr. Fauci—and you will, too. ????♥️ . @niaid @nihgov

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel