Ziua Armatei, marcată printr-un maraton de vaccinare anti-COVID în 6 spitale militare din țară

Adisa Codruț |
Data publicării:
Vaccin Covid-19
Vaccin Covid-19

Ziua Armatei va fi marcată azi printr-un maraton de vaccinare în spitalele militare din țară, arată reprezentanții campaniei de imunizare anti-COVID.

Maraton de vaccinare anti-COVID în cele șase spitale militare din țară. Astfel va fi marcată Ziua Armatei Române, 

„Împreună pentru viață, Împreună pentru viitor!”

Ziua Armatei sărbătorită printr-un maraton de vaccinare în 6 spitale militare din țară! Începând de astăzi, de la ora 8.00, și până la ora 20.00 a zilei de marți, 26 octombrie, în centrele de vaccinare care funcționează la: Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Iacob Czihac” din Iași; Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca; Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanţa; Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr. Ştefan Odobleja” din Craiova; Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” din Braşov; Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara.

Ministerul Apărării Naționale organizează, în zilele de luni, 25 octombrie, și marți, 26 octombrie, cu prilejul Zilei Armatei României, un maraton de vaccinare sub deviza „Împreună pentru viață, Împreună pentru viitor!”. Procesul de vaccinare pentru persoanele deja planificate pentru aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfășura în regim normal, conform programărilor existente”, se arată în postarea de pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel