12 cadre didactice, pozitive la noul coronavirus, înainte de începerea școlii

Adisa Codruț / 07 sep 2020 / 18:18
Simptome COVID-19
Simptome COVID-19

Înainte de începerea școlii, 12 cadre didactice din Suceava au fost testate pozitiv la noul coronavirus.

Un număr de 12 cadre didactice - profesori, învăţători, educatori, dar şi un angajat din cadrul personalului nedidactic, au fost testați pozitiv la COVID-19, potrivit purtătorului de cuvânt al DSP Suceava, Gabriela Băncilă, citat de agerpers.ro. Aceasta a mai arătat că până pe 7 septembrie au fost confirmaţi cu SARS CoV 2 doi profesori şi două învăţătoare de la Şcoala Gimnazială nr. 1 din Suceava, doi profesori şi un angajat din rândul personalului nedidactic de la Şcoala Gimnazială nr. 8 din Suceava, două educatoare de la Grădiniţa "Prichindelul" din Rădăuţi, precum şi câte o educatoare de la Grădiniţa "Sf. Ioan" din Suceava şi de la o grădiniţă din oraşul Cajvana.

Totodată, au fost confirmaţi pozitiv la testul pentru noul coronavirus un profesor de la Liceul Teoretic "Ion Luca" din Vatra Dornei şi un altul de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară din Suceava.

Testarea RT-PCR pentru depistarea noului coronavirus înaintea începerii anului şcolar a celor 1.950 de cadre didactice şi angajaţi din cadrul personalului nedidactic din unităţile de învăţământ din municipiul Suceava este finanţată de la bugetul local, de către primărie. 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy