7 arome speciale pe care să le adaugi în CAFEA. Beneficii neașteptate!

Cafeaua este una dintre cele mai populare băuturi din lume. Datorită nivelurilor sale ridicate de antioxidanți și substanțe nutritive benefice, cafeaua este și sănătoasă. Pentru a fi mai delicioasă decât e, poți recurge la șapte arome speciale. Rezultatul va fi uimitor!

1. Scorțișoară

Scorțișoara are proprietăți antioxidante foarte puternice, este un antiinflamator natural și are efect anti-diabetic, scăzând nivelul zahărului din sânge.

Medicul Robin Berzin o adaugă în espresso alături de puțin ulei de cocos, iar terapeutul pentru femei Valerie Agyeman o combină cu lapte de migdale și puțină miere. Valerie spune că este un mix delicios, sănătos, cu care îți vei începe ziua bine.

2. Maca, reishi, ashwagandha

Maca, reishi, ashwagandha fac parte din categoria ingredientelor adaptogene care ajută organismul să se adapteze eficient la factori externi, precum stresul, poluarea și substanțele toxice din produse și din atmosferă.

Maca ajută la păstrarea echilibrului hormonal și susține fertilitatea și libidoul.

Reishi este faimoasă pentru proprietățile ei anti-cancer, precum și pentru rolul ei în îmbunătățirea imunității iar ashwagandha luptă împotriva oboselii cronice și a depresiei, scăzând nivelurile de cortizol.

Citește și 9 motive surprinzătoare pentru care să bei DES cafea neagră

3. Colagen

Carly Mentlik, terapeut și consilier medical, adaugă în cafeaua ei o pudră proteică îmbogățită cu colagen, care contribuie la aspectul tânăr al pielii, dar și la sănătatea oaselor.

4. Ulei MCT

Doctorul Robin Berzin adaugă în cafea, pe lângă scorțișoară, și puțin ulei MCT extras din nuca de cocos. Acest tip de ulei conține trigliceride cu lanț mediu, fiind o grăsime extrem de sănătoasă și foarte ușor de digerat. 

5. Ulei CBD

Un alt ingredient întâlnit în cafelele experților în wellness este și uleiul CBD. Acesta se extrage din planta de cânepă, însă neavând proprietăți psihoactive. În schimb, uleiul CBD este un celebru remediu natural pentru anxietate, insomnii, depresie sau dureri cronice. Jessica Rihal, terapeut și instructor de yoga, folosește uleiul în cafea, alături de maca și reishi, scrie andreearaicu.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel