7 GREȘELI URIAȘE care-ți DISTRUG viitorul pentru 20 de ani. Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru le enumeră

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Numerologul Mihai Voropchievici și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru. Foto: Print Screen Antena3
Numerologul Mihai Voropchievici și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru. Foto: Print Screen Antena3

Numerologul Mihai Voropchievici și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spun că există șapte greșeli uriașe pe care le fac unii dintre noi și care pur și simplu le pot distruge viitorul.

Cele 7 greșeli sunt: 

1. „Mândria e primul păcat al unei alegeri greșite. Orgoliul e forma supremă a mândriei. (...)Din cauza acestor lucruri, trăim o viață plină de frustrări”, a explicat numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la Antena 3. În plus, oamenii au tendința să rămână așa, ceea ce nu este deloc bine, l-a completat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

2. Faptul că ne complacem în confort. Cei care stau în confort maxim nu mai simt nici clipele frumoase, este de părere Lidia Fecioru. „Dacă nu dai, nu primești. Miracolul se întâmplă numai dacă tu contribui la ceva”, a adăugat bioenergoterapeutul.

3. Când decizi că nu poți face ceva anume îți omori visul, a explicat Mihai Voropchievici.

4. E bine să ne propunem țeluri, pentru că există și invidie constructivă, a îndemnat Lidia Fecioru. Ea a explicat că fără țeluri care să ne facă să avansăm, „ne distrugem următorii 20 de ani”

5. Nu vrem să le arătăm la oameni că avem și slăbiciuni, dar trebuie să existe comunicare între oameni. „Oamenii trebuie să se vindece de trecut și să poată să depășească acel moment”, a spus Lidia Fecioru.

6. Odată cu înaintarea în vârstă, oamenii devin mai înțelepți și nu mai iau lucrurile la modul personal. Acest lucru, din păcate, se întâmplă cam târziu în viață.

7. Când vezi că ceva nu merge, ia o decizie, oricare ar fi. Nu are sens să amâni și să tărăgănezi situația, pentru că nu o să se redreseze, punctează Lidia Fecioru. Și e valabil atât legat de locul de muncă, cât și în dragoste și căsnicie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel