A murit jurnalista Mădălina Ciocan. Era grav bolnavă

Lumânare aprinsă
Lumânare aprinsă

Jurnalista Mădălina Ciocan, de la România TV, a decedat din cauza unei boli necruțătoare. 

Jurnalista Mădălina Ciocan, de la România TV a decedat. Colegii și colaboratorii săi din presă i-au adus un ultim omagiu. Aceasta era un om vesel și plin de viață. 

”Nu există om politic, analist, cântăreț sau artist care contează să n-o știe pe Mădălina Ciocan. Ce nu știa nimeni, în afară de mine și de Alina Pana, colega ei de baricadă, e că, deși era grav bolnavă, ea l-a convins pe Gigi Becali să doneze instant diferența (mare) de bani necesară operației lui Seby Duta în campania umanitară uriașă pe care numai eu știu cum am dus-o la capăt. Odihnește-te în pace, Didino, că mult te-ai mai chinuit! Tare devreme ai plecat…”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Citește mai multe pe DCNEWS. 

Drum lin, Mădălina! Romania TV a pierdut o colegă deosebită, o personalitate cum nu am mai întâlnit! Vei rămâne mereu în inimile noastre, DIDINO!

Publicată de Chelemen Eugen pe Marţi, 4 mai 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel