ADEVERINȚĂ vaccinare anti-COVID, disponibilă în format electronic. De unde poate fi descărcată

Marți, 9 martie, s-au făcut precizări importante despre o adeverință de vaccinare care va putea fi descărcată electronic. 

Adeverința de vaccinare va fi disponibilă și în format electronic și va putea fi descărcată din Registrul electronic național al vaccinărilor.

„Fiecare persoană care a fost vaccinată cu cele două doze poate să-și descarce adeverința de vaccinare, în format electronic, direct din Registrul electronic național al vaccinărilor. Practic, persoana vaccinată își introduce câteva date de siguranță și poate să își descarce această adeverință”, a anunțat coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19.

Află pe DCNEWS de unde poate fi descărcată adeverința de vaccinare anti-COVID-19. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Aerosol versus fum

01 mai 2024, 15:45
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel