Alimentul care îți colorează buzele. Funcționează ca un ruj natural. Hidratează și catifelează buzele

Monika Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
alimentul care iti coloreaza buzele - pressfoto
alimentul care iti coloreaza buzele - pressfoto

Alimentul care îți colorează buzele. Funcționează ca un ruj natural. 

Alimentul care îți colorează buzele. Funcționează ca un ruj natural. Cum să-ți colorezi buzele în roz cu sfeclă roșie. Renunță la rutina plictisitoare a rujului și a balsamului de buze și colorează-ți buzele în această nuanță naturală.

Dacă îți dorești buze roz, cu buze pufoase, în confortul casei tale, încearcă acești pași despre cum să-ți colorezi buzele roz cu sfeclă roșie. De obicei, ieșiți și cumpărați tot ceea ce garantează că vă ajută să obțineți acest lucru.

Balsamuri de buze, scruburi de buze, luciu de buze și nuanțe - te dai cu toate. Te uiți la lista lungă de substanțe chimice care intră în compoziția lor, dar o ignori. Pentru că îți dorești buze roz. Dacă te-ai săturat de produsele pline de chimicale care îți promit o buză roz, perfectă, dar nu reușesc să dea rezultate, încearcă în schimb acest truc eficient.

Sfecla roșie, colorant natural

Vedeta acestui truc este sfecla roșie. Oricine a manevrat o sfeclă roșie știe că aceasta pătează tot ce intră în contact cu ea. Așa că este logic să modelezi un produs pentru buze din ea. Sfecla roșie conferă buzelor tale o superbă nuanță roz și, în același timp, clarifică pigmentarea buzelor.

Complet natural, fără chimicale și ieftin - acesta este machiajul de buze în cea mai bună formă! Iată cum trebuie să procedezi:

Produse necesare:

- O sfeclă roșie de mărime medie

- Ulei de nucă de cocos

- Robot de bucătărie

- Strecurătoare

- Recipient mic, potrivit StyleCraze.

Vezi și: 

Cum se prepară pata de buze din sfeclă roșie pentru buze roz

Urmați acest tutorial ușor cu pași pentru a vă colora buzele pentru a obține acel aspect moale și roz copilăresc.

Pasul 1: Pregătiți reziduul de sfeclă roșie

Începeți prin a spăla bine sfecla roșie cu apă.A poi, curățați stratul exterior. Tăiați sfecla în felii mici și puneți-o în robotul de bucătărie. Măcinați complet sfecla până când se obține un reziduu apos vizibil.

Asigurați-vă că nu adăugați apă la sfeclă, deoarece aceasta va dilua vibrația culorii.

Pasul 2: Păstrați-o

Strecurați cu grijă sucul din sfecla rasă și asigurați-vă că nu există bucăți și bucățele care să își facă loc în el. Transferă-l imediat într-un recipient curat pentru a-l păstra pentru utilizare ulterioară.

Recipientul sau borcanul pe care îl folosiți trebuie să fie curățat și sterilizat. Pentru a vă asigura că este curat, ștergeți orice produs rezidual care ar putea fi prezent, spălați-l bine și sterilizați-l cu alcool.

Vezi și: Ce să nu faci niciodată dacă te trezești în toiul nopții. Lucrurile pe care trebuie să le eviți

Pasul 3: Adăugați uleiul de nucă de cocos

Adăugați aproximativ o linguriță de ulei de cocos la tentă de sfeclă roșie. Dacă sunteți în căutarea unei culori de buze mai transparente, puteți adăuga puțin mai mult ulei de cocos. Dacă ajungi să folosești mai puțin de o linguriță de ulei, atunci formula nuanței de buze se va dovedi a fi uscată și solzoasă pe buze.

Poți înlocui uleiul de cocos cu miere sau ceară de albine, deoarece acestea fac o treabă excelentă în ceea ce privește hidratarea buzelor. Acum, folosește o lingură curată sau o scobitoare pentru a amesteca bine amestecul.

Puneți recipientul în frigider și așteptați ca nuanța să se solidifice înainte de a o folosi. Deoarece această vopsea de buze este complet naturală și nu conține conservanți, va trebui să o păstrați în frigider pentru a o face să dureze mai mult timp.

Imediat ce este aplicat, luciul de buze pare a fi de culoare roz catifelat. Dar, odată ce se oxidează în câteva minute, buzele tale vor căpăta o superbă nuanță roșiatică-plumbiu, care arată uimitor pe orice ton de piele! Poți să o tamponezi o singură dată pentru un aspect mai moale și mai natural sau să o suprapui pentru mai multă intensitate.

Vezi și: Păianjenii, protectori ai sănătății. De ce să nu îi omori dacă îi vezi în casă. Ce înseamnă când își țes pânze

Ce conține sfecla roșie

Sfecla roșie conține un pigment natural numit betalaine. Atunci când este aplicat pe piele, acesta oferă instantaneu buzelor tale nuanțe de roșu intens și roz.

Aplicarea sfeclei pe buze în fiecare zi îmbunătățește culoarea buzelor. Conținutul său de vitamina C ajută la reducerea pigmentației buzelor, crescând luminozitatea acestora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel