Alimentul-minune care reduce colesterolul şi riscul de boală cardiovasculară. Este ideal pentru mic dejun

Irina Radu / 22 Martie 2021 / 08:39

Alimentul-minune care reduce colesterolul şi riscul de boală cardiovasculară. Este ideal pentru mic dejun. 

"Fulgii de ovăz ar trebui să fie printre opţiunile voastre de mic dejun. Sunt o sursă excelentă de fibre, minerale şi glucide care se eliberează şi se absorb treptat în organism, astfel oferă energie constantă în prima parte a zilei.

- Ovăzul are proprietatea demonstrată de a reduce colesterolul şi riscul de boală cardiovasculară. În plus, consumând regulat cereale integrale, organismul nostru reuşeşte să menţină nivelul zahărului din sânge la un nivel constant. În acest fel ținem sub control nu doar pofta de mâncare, ci şi pe cea de dulce. Totodată, ne fereşte de pericolul bolilor metabolice.

- Fibrele conţinute în cerealele integrale ajută foarte mult şi la îmbunătăţirea sănătăţii digestive, având proprietatea de a regla tranzitul digestiv.

În plus, oferă multă diversitate alimentației prin textură, mod de preparare și combinații de gust.", a scris nutriționistul Cori Grămescu pe Instagram.  

Citește și 3 lucruri simple care te ajută să slăbești fără să ții dietă

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy