Ambulatoriul Spitalului "Victor Babeș" București: lucrări în grafic. Investiție de 2,8 milioane de euro

Adisa Codruț / 09 aug 2019 / 13:50
Șantierul de la Ambulatoriul Spitalului Victor Babeș din București FOTO: Facebook Gabriela Firea
Șantierul de la Ambulatoriul Spitalului Victor Babeș din București FOTO: Facebook Gabriela Firea

Lucrările la viitoarea clădire a Ambulatoriului Spitalului de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș” sunt în grafic. Se estimează că vor fi gata până la sfârșitul anului.

Ambulatoriu, București. Construcția clădirii Ambulatoriului Spitalului Victor Babeș din București se află în grafic, susțin reprezentanții administrației Capitalei. Lucrările au început în luna mai, iar până acum s-au realizat "cele mai dificile operațiuni, precum demolările și realizarea fundației", scrie primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, pe Facebook.

Noua unitate medicală va avea un regim de înălțime de P+1E și o suprafață desfășurată de peste 1.100 de metri pătrați, 16 cabinete de consultații, 3 saloane de spitalizare de zi - cu 17 paturi, 12 pentru adulți și 5 pentru copii.

Spitalul "Victor Babeș" este unul din cele două spitale de Boli infecțioase din București, la care ajung pacienți din toată țara, precum și pacienți cu boli tropicale. Se estimează ca ambulatoriului va primi aproximativ 400 de pacienți pe zi.

Valoarea investiției este de 2,8 milioane euro.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy