Spitalul de Boli Cronice din Sebiș, Arad, extins și modernizat cu 8,5 milioane lei

Adisa Codruț / 09 iul 2019 / 17:19
Interior din Spitalul de Boli Cronice din Sebiș, județul Arad  FOTO: Facebook ADR Vest
Interior din Spitalul de Boli Cronice din Sebiș, județul Arad FOTO: Facebook ADR Vest

Spitalul de Boli Cronice din Sebiș, județul Arad va fi extins, modernizat și dotat cu circa 8,5 milioane de lei, bani europeni nerambursabili.

Spital, Sebiș. Un proiectul în valoare 8.794.812 lei, din care 8.502.296 reprezintă finanţarea nerambursabilă prin Programul Operaţional Regional (Regio-POR) 2014-2020m, a fost semnat marți, 9 iulie, de directorul general al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, Sorin Maxim, şi primarul interimar al oraşului Sebiş, Radu Demetrescu, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, în cadrul proiectului se va executa lucrări de extindere şi modernizare Spitalului de Boli Cronice prin transformarea unui corp de clădire care are acum este anexă/garaj în Ambulatoriu de specialitate - Pneumologie. Din o parte din banii proiectului se vor achiziționa dotări medicale pentru ambulatoriu şi laboratoare. Autorităţile locale vor organiza licitaţii de atribuire a lucrărilor şi de achiziţie a echipamentelor. Lucrările au ca termen limită cel mult 35 de luni.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy