Spitalul de Boli Cronice din Sebiș, Arad, extins și modernizat cu 8,5 milioane lei

Adisa Codruț |
Data publicării:
Interior din Spitalul de Boli Cronice din Sebiș, județul Arad  FOTO: Facebook ADR Vest
Interior din Spitalul de Boli Cronice din Sebiș, județul Arad FOTO: Facebook ADR Vest

Spitalul de Boli Cronice din Sebiș, județul Arad va fi extins, modernizat și dotat cu circa 8,5 milioane de lei, bani europeni nerambursabili.

Spital, Sebiș. Un proiectul în valoare 8.794.812 lei, din care 8.502.296 reprezintă finanţarea nerambursabilă prin Programul Operaţional Regional (Regio-POR) 2014-2020m, a fost semnat marți, 9 iulie, de directorul general al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, Sorin Maxim, şi primarul interimar al oraşului Sebiş, Radu Demetrescu, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, în cadrul proiectului se va executa lucrări de extindere şi modernizare Spitalului de Boli Cronice prin transformarea unui corp de clădire care are acum este anexă/garaj în Ambulatoriu de specialitate - Pneumologie. Din o parte din banii proiectului se vor achiziționa dotări medicale pentru ambulatoriu şi laboratoare. Autorităţile locale vor organiza licitaţii de atribuire a lucrărilor şi de achiziţie a echipamentelor. Lucrările au ca termen limită cel mult 35 de luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel