Anunț-ȘOC despre brancardierul de la Spitalul Victor Babeş, care a deconectat o bolnavă COVID-19 de la aparate

DCMedical Team / 09 feb 2021 / 09:44
Anunț-ȘOC despre brancardierul de la Spitalul Victor Babeş, care a deconectat o bolnavă COVID-19 de la aparate, FOTO unsplash
Anunț-ȘOC despre brancardierul de la Spitalul Victor Babeş, care a deconectat o bolnavă COVID-19 de la aparate, FOTO unsplash

Brancardierul de la Spitalul Victor Babeş din București, care a detubat din greșeală o pacientă bolnavă de COVID-19, a fost eliberat. 

Inițial, bărbatul a fost arestat preventiv, însă magistraţii au decis ca acesta să fie plasat sub control judiciar, deoarece nu reprezintă un pericol. 

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 3 spun că nu există premisele săvârşirii unei noi infracţiuni, atâta vreme cât accesul bărbatului în spital nu este posibil. 

Brancardierul este suspect acum de ucidere din culpă, după ce a detubat, din greşeală, o bolnavă COVID în vârstă de 65 de ani.

"Este un caz de o gravitate deosebită, așa ceva nu s-a întâmplat sau nu am auzit să se întâmple undeva până acum.", a spus dr. Emilian Imbri, managerul Spitalului Victor Babeș din București. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy