Apă cu miere, leacul pentru eliminarea "deșeurilor" din intestin și pentru imunitate. Lidia Fecioru: Se bea pe stomacul gol

Creșterea imunității se poate realiza cu ajutorul unei linguri de miere și cu apă. Lidia Fecioru a dezvăluit leacul.
Creșterea imunității este una din principalele griji ale noastre. Cum să facem ca să nu ne îmbolnăvim fără să consumăm medicamente. Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse rețeta unei băuturi eficiente pentru creșterea imunității.
Care este leacul
Lidia Ficioru a dezvăluit un leac minune bazat pe apă și miere. Apa caldă cu miere este o băutură care oferă numeroase beneficii pentru sănătate. Aceasta este utilizată de foarte mult timp ca remediu împotriva mai multor boli. Mierea este bogată în aminoacizi, vitamine și minerale. Mierea nu ar trebui să lipsească din nicio dietă sănătoasă, ea ajutându-ne să reducem aportul de calorii, astfel încât să pierdem în greutate.
”Punem o linguriţă de miere la un pahar de apă. Apa să fie rece, nu caldă. Se amestecă bine şi se bea pe stomacul gol. Ne va face o curăţare a rinichilor. Ne creşte imunitatea şi ne stabilizează toate mineralele în corp”, a spus Lidia Ficioru în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3.
Nu se recomandă diabeticilor
Leacul prezentat de bioenergoterapeutul Lidia Ficioru nu este indicat persoanelor care au problem cu glicemia. Mierea trebuie consumată cu prudență de diabetici, deoarece poate crește nivelul de insulină.
”Cei care au probleme cu glicemia nu au voie să consume acest leac cu miere”, a mai spus Lidia Ficioru.
Vezi și: Uleiul de rozmarin, efect asupra memoriei. De ce să îl folosești
Utilă și pentru afecțiunile gastrice
Combinația de apă cu miere este folositoare și pentru persoanele care suferă de diferite afecțiuni stomacale. Apa caldă înmoaie toxinele ce se lipesc de intestine și stimulează eliminarea deșeurilor, iar mierea este un antibiotic natural. Acest aliment ajută organismul să lupte împotriva bacteriilor care provoacă infecții gastrice. Combinația dintre miere și apă poate crește și imunitatea.
”Metoda este foarte bună şi se spune că apa aceasta de miere este egală cu plasma. Pot încerca şi cei care au probleme cu stomacul, dar se bea simplă. Cei care pot bea şi cu suc de lămâie, se pune şi o linguriţă de oţet. Se face seara şi se bea dimineaţa. Este nemaipomenită. Este egala cu plasma”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, potrivit Antena 3.
-
Cine sunt pacienții care au nevoie de statine12.10.2025, 22:01
-
-
Ce a găsit Alexandru Rogobete într-un spital din România12.10.2025, 18:49
-
Operațiile de cancer, impact asupra imunității12.10.2025, 16:36
-
Cum se fierb pastele, de fapt. Greșeala pe care ai făcut-o mereu. Să nu mai faci asta niciodată
Cu ce să înlocuiești pesmetul, dacă nu îl ai în casă. 8 ingrediente care te salvează rapid
Cu ce să înlocuiești pesmetul, dacă nu îl ai în casă. Cele 8 soluții care te pot salva.
De ce trăiesc mai mult călugării și pustnicii. Ce fac diferit față de noi. Adevărul te va surprinde
Cel mai simplu sirop naturist pentru imunitate. 3 ingrediente din bucătăria ta
Lucrul pe care trebuie să îl știi înainte să mai mânânci ardei copți. Ce se întâmplă în corp când îi consumi
Ce se întâmplă în corp atunci când mănânci ardei copți. Detaliul pe care trebuie să-l știi înainte să mai consumi ardei copți.
Cum să faci prăjituri fără zahăr dar la fel de delicioase. Trucul pe care puțini îl știu
Ingredientul care întărește murăturile. Sofia Vicoveanca: Este nelipsit! Îi dă culoare și dulceață
Laura Cosoi, rețetă de "coaste de porumb": Un snack ideal pentru o zi toridă de vară
Laura Cosoi a dezvăluit rețeta de "coaste de porumb", o gustare ideală pentru vară.
Murăturile, iaurtul și chefirul: cum îți transformă imunitatea în câteva zile
Alimentele fermentate sunt "super-eroii" care îți întăresc imunitatea și te feresc de virusuri.
Băutura care arde grăsimea și crește imunitatea. Cele 3 ingrediente care fac minuni. Mario Popescu: E un imuno booster
Rețetă de imuno booster - o băutură plină de vitamine și antioxidanți care crește imunitatea și ajută la topirea kilogramelor în plus.
Îndulcitorii artificiali fac mai mult rău decât o prăjitură întreagă. Cea mai sigură variantă pentru un dulce "nevinovat"
Greșeala pe care o faci când pui sare pe mâncare. Obiceiul transformă mâncarea în otravă: Nu e folosită așa cum trebuie
Cum faci o maioneză care nu se taie niciodată
Ce sunt striațiile albe de pe pieptul de pui. Cum alegi carnea de calitate
Berea cu probiotice: un nou trend sănătos. Poate fi mai sănătoasă decât credeai
Alimentul banal care șterge ridurile. E elixirul anti-ageing și reface structurile pielii
Vrei o piele luminoasă, elastică și cu mai puține riduri? Începe cu farfuria! Alimentele care reduc ridurile.
Rețeta de ceai antifrig pentru serile reci. Ceaiul care îți scoate frigul din oase
Cum să gătești cartofii corect pentru a nu crește colesterolul: greșeala pe care multă lume o face
Cum să reduci riscul de accident vascular cerebral cu o simplă schimbare în dietă, recomandată de un expert în nutriție
Așa reduci riscul de AVC. Un expert indică schimbarea alimentară simplă care poate face diferența.