Apa sărată de mare, beneficii la care nu te-ai gândit

Adisa Codruț |
Data publicării:
Vacanță
Vacanță

Apa sărată a mării are beneficii pentru piele și ten. 

Iată câteva beneficii:

* exfoliază și hidratează -  apă sărată de mare are un număr mare de oligoelemente precum sodiu, iod, zinc sau potasiu, cu proprietăți curative pentru piele; apa sărată a mării este o opțiune perfectă pentru exfolierea pielii, deoarece salinitatea în sine are un efect uimitor asupra pielii moarte și toxinelor de pe piele, indică dermatologii de la Clinica Herrera, Malaga, Spania. În plus, mineralele pe care le conține apa sărată de mare, precum magneziul, sunt eficiente pentru hidratarea și hrănirea pielii, astfel că va arăta mult mai moale și mai fină.

* vindecă pielea - are proprietăți antiseptice, ceea ce o face să acționeze ca un remediu pentru rănile mici care apar pe piele. În acest fel, ajută la vindecarea tăieturilor, a zgârieturilor și a altor răni; apa sărată a mării are diferite microorganisme care produc substanțe antibiotice, antimicrobiene și antibacteriene, ceea ce face ca scăldarea în această apă să fie benefică pentru dezinfectarea pielii.

* tratamentul acneei - apa sărată a mării are proprietăți antibacteriee, arată DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel