Apa Sassy. Scapă de balonare în 60 de secunde cu acest tonic sănătos

Cătălina Burghelea |
Data actualizării: | Data publicării:

Senzația de balonare este destul de enervantă și supărătoare. De regulă, balonarea este cauzată de dezechilibrele hormonale, indigestie și de consumul de alimente acide. Din fericire, există mai multe modalități de a scăpa cu ușurință de burta umflată. Cynthia Sass, un nutriționist celebru, a fost prima care a folosit un tonic sănătos împotriva balonării. 

 

 

Acest tonic are foarte puține calorii și acționează ca un puternic arzător de grăsimi. Vei obține multe beneficii pentru sănătate consumându-l zilnic, inclusiv pentru combaterea balonării în mai puțin de 60 de secunde.

Apa Sassy este celebra băutură pe care a creat-o Cynthia Sass, ca parte a dietei pentru un abdomen plat. 

Ar trebui să consumi 8 pahare din această renumită băutură, pentru a restabili echilibrul fluidelor corporale. 

Ingrediente

2 litri de apă

12 frunze mici de mentă

1 linguriță de ghimbir proaspăt ras

1 lămâie medie, feliată subțire

1 castravete de mărime medie, curățat și feliat subțire

Mod de preparare

Pregătirea este simplă, deoarece trebuie doar să combini toate ingredientele, asigurându-te că păstrezi coaja de lămâie și o lași să se absoarbă peste noapte în frigider. A doua zi dimineață poți consuma băutura. Bea 8-10 pahare în fiecare zi.

Concluzie

Apa Sassy este extrem de benefică pentru organism, deoarece combinația de apă și lămâie este ideală pentru pierderea în greutate și pentru a restabili echilibrul pH-ului din corp. Castravetele are o funcție diuretică și ajută la eliminarea toxinelor din corp. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel