Aparatură și instrumentar chirurgical, donate la Spitalul Județean din Baia Mare

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Aparatură donată la spital
Aparatură donată la spital

Aparatură și instrumentar chirurgical în valoare de 80.000 de lei a ajuns, azi, la Spitalul Județean din Baia Mare. Scopul este acela de a deschide Compartimentul de Chirurgie Cardio-Vasculară.

Aceasta este a doua donație făcută pentru înființarea Compartimentului de Chirurgie Cardio – Vasculară, valoarea totală a aparaturii medicale donate până acum, pentru acest departament, fiind de 50.000 de euro.

Donația a venit din partea unei firme, prin intermediul unei asociații care are o colaborare mai veche cu unitatea medicală din Baia Mare. ”În total, de-a lungul existenței sale, asociația a donat spitalului județean opt aparate medicale în valoare de aproximativ 180.000 de euro. Mulțumim tuturor donatorilor, persoane fizice sau firme care susțin cauza noastră, mai precis dotarea spitalului județean cu aparatură medicală nouă și performantă, în beneficiul pacienților maramureșeni și nu numai”, a spus Călin Herțeg, vicepreședintele Asociației Prietenii Spitalului.

Donația a fost făcută în cadrul proiectului de înființare a Compartimentului de Chirurgie Cardio – Vasculară. Aparatura a fost predată de către reprezentantul asociației în prezența managerului interimar dr. Pop Vasile-Ioan, a medicului coordonator al Compartimentului de Chirurgie Cardio-Vasculară, dr. Tiberiu Hânsa și a medicului șef al secției de Cardiologie, dr. Călin Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel