Doliu în lumea medicală. Asistentă decedată de COVID la Arad

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Doliu
Doliu

Infecția COVID a mai răpus un cadru medical: asistenta Ananmaria Ciurdar din Arad. Colegii și prietenii îi aduc un ultim omagiu.

Asistenta medicală Anamaria Ciurdar din Arad a murit după ce s-a îmbolnăvit de infecția COVID-19. Prietenii, cunoscuții și colegii transmit mesaje de condoleanțe familiei. Avea 48 de ani și va fi condusă pe ultimul drum marți, 27 octombrie, de la ora 11.00, în localitatea Ineu.

”De azi ,AMBULANTA ARAD,a doua ta familie, va fi mai săracă, odată cu plecarea ta, dragă  Anamaria Ciurdar... ...Cu greu putem să ne împacăm cu vestea tragică... Ai fost o colegă si prietenă minunată.  Un Om dedicat meseriei... Ne vei lipsi pentru totdeauna... Dumnezeu să întărească familia atât de greu încercată, iar pe tine să te odihnească în pace...   Drum lin spre îngeri !”, este unul dintre mesaje.

Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Arad au scris: ””Un ultim omagiu colegei noastre Ana Maria Ciurdar, asistent medical la Serviciul de Ambulanță Arad, substația Ineu. Nu te vom uita niciodată Ana Maria! #Sincere #condolențe #familiei!””. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel