Autorul legii vaccinării, Florian Bodog: adoptarea ei ar face numai bine pentru sănătate

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Vaccin   FOTO: pixabay
Vaccin FOTO: pixabay

Senatorul PSD Florian Bodog, autorul proiectului legii vaccinării, a explicat ce prevederi conține acesta și că nu are nicio legătură cu vaccinarea împotriva COVID.

Inițiatorul proiectului legii vaccinării, senatorul PSD Florian Bodog, a declarat pentru DC News că dacă documentul ar fi adoptat în forma actuală ar fi un ”act de responsabilitate” și ar face numai” bine pentru sănătate”.

”Proiectul nu are nicio legătură cu vaccinarea anti Covid-19. Eu sunt autorul legii, deci nu poate să spună nimeni mai bine decât mine, plus că am participat şi la Senat în momentul în care s-a votat. Deci legea se referă la vaccinarea obligatorie a copiilor, aşa scrie acolo în lege - şi ne referim la vaccinurile cuprinse în programul Ministerului Sănătăţii ca vaccinuri obligatorii pentru bolile pe care le ştim. Se mai face vorbire într-un loc despre vaccinarea în situaţii de epidemie - nu pandemie, ci epidemie - care se face la recomandarea Grupului tehnic de lucru care este definit în lege şi la recomandarea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. 

(...)  Dacă cineva pune mâna pe lege şi o studiază va vedea exact ceea ce am explicat”, spune Florian Bodog.

Mai multe puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel