Băutura care elimină "MIZERIA" din corp: Se beau două pahare

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Băutura care elimină "MIZERIA" din corp - Foto: Freepick @svetlanasokolova
Băutura care elimină "MIZERIA" din corp - Foto: Freepick @svetlanasokolova

Medicul Vlad Ciurea a vorbit despre băutura care evacuează "dejectele" tubului digestiv și pune creierul în mișcare.

Medicul neurochirurg Vlad Ciurea sfătuiește să avem dimineți petrecute în tihnă, fără grabă și să nu uităm să aerisim camerele în care locuim.

"Dimineața, trebuie să ne trezim cât mai devreme, să deschidem geamurile larg și să facem câteva exerciții de inspirație și expirație. Un profesor din Academia rusă, care a trăit o perioadă în Siberia, spune că se poate trăi 150 de ani cu aerul curat din Siberia.

Aerul acela să intre în plămâni. Acele mici exerciții fizice ajută creierul să se încălzească, să pornească toate circuitele.

Apoi, să bem două pahare de apă la temperatura camerei. Primul este extraordinar, pentru că evacuează toate "dejectele" tubului digestiv. Al doilea pahar cu apă este foarte bun pentru că intră în circulație și pune ”locomotiva” în mișcare", a explicat prof. dr. Vlad Ciurea.

Cât de sănătoasă este friptura viitorului, carnea FĂRĂ carne printată 3D. Inovația, spulberată de medici

Care e dulcele benefic pentru creier

 

Medicul neurochirurg a vorbit și despre alimente benefice pentru creier și despre faptul că dulcele este foarte bun, dar nu zahărul, ci un dulce sănătos, cum sunt mierea de albine și ciocolata neagră.

"Creierul are două puncte de activitate maximă: între 10.00 -12.00 și 16.00 -18.00. Dacă a obosit, putem să-i dăm un pic de cafea, pe care să o bem încet. Creierul așteptă să fie răsplătit cu un dulce bun, dar fără zahăr", a mai spus el.

"E foarte important să ne și odihnim, creierul are nevoie de odihnă suficient, dar are nevoie și de socializare, zâmbete, mișcare. Trei lucruri importante: vorbire, scriere, mișcare. Și încă ceva. Am uitat să apreciem muzica adevărată și, mai grav, am uitat să dansăm. Dansul este dovedit că previne întâlnirea cu Alzheimer", a completat medicul Vlad Ciurea.

Irina Loghin, momentul cumplit pentru care a renunțat la CARNE: Să vă intre în cap, scumpe doamne! M-am prăbușit, m-au luat cu salvarea!

Avitaminozele, cauzele ascunse ale OBOSELII

Vlad Ciurea: Noi provocam CANCERUL, este dovedit! Ce duce la acest lucru "GROAZNIC"

 

Invitat în podcast-ul lui Mihai Morar, "Fain și Simplu", medicul neurochirurg Vlad Ciurea a vorbit, printre altele despre moștenirea genetică și despre cum ne atragem singuri bolile.

"Informația pe care o primim se răspândește în tot creierul și în tot corpul. Este dovedit, toți au spus că starea de bine, de optimism, creează anumite substanțe care evoluează spre bine sau spre rău.

Chiar un savant, prof. acad. dr. Leon Dănăilă a folosit și o frază în direcția aceasta: starea de negativism, de pesimism, duce la scăderea imunității organismului și duce la acel lucru groaznic de boli neurogenerative: Alzheimer, demență, Parkinson și la bolile neoplazice, adică cancere", a declarat medicul neurochirurg Vlad Ciurea. 

Citește mai departe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel