Fructul care îți curăță arterele și ține diabetul departe
Fructul care îți curăță arterele și ține diabetul departe.
Irina Loghin a vorbit despre experiența cumplită prin care a trecut și care a făcut-o să renunțe complet la carne.
La cei 83 de ani, Irina Loghin pare că a găsit elixirul tinereții și are un stil de viață demn de urmat.
Mereu în formă, cu o energie incredibilă și un ten impecabil, demn se invidiat, îndrăgita cântăreață de muzică populară are un ritual pentru îngrijirea feței, dar și un regim alimentar sănătos.
Irina Loghin a dezvăluit care a fost întâmplarea cutremurătoare din viața ei, care a făcut-o să renunțe definitiv la carne.
După ce a ajuns la spital, ea și-a promis că nu va mai pune gura pe acest aliment.
În urmă cu o lună, cântăreața de muzică populară a împlinit 83 de ani, iar singura sa dorință a fost aceea de a rămâne sănătoasă.
"Să-mi dea Dumnezeu sănătate! De fapt, să ne dea nouă, tuturor!", a declarat artista, de ziua ei.
Pe lângă faptul că face multă mișcare, Irina Loghin este foarte atentă la alimentație. În urma unui eveniment neplăcut, artista a devenit vegetariană.
"Fac multă mişcare, foarte multă mişcare zi de zi. Am spus o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos", susține Irina Loghin.
Ei bine, artista a luat decizia de a renunța la carne după ce, în 1979, în timpul unui turneu pe care artista l-a susținut la Sibiu, a făcut o toxiinfecție alimentară care i-a pus viața în pericol.
"Eram într-un turneu la Sibiu. Și m-am dus la masă cu Benone și alți colegi… Eu sunt mare iubitoare de animale, și eu, și fiica mea, Irinuca. Cu tăierea porcului era un chin, fugeam de acasă, dar în turneu nu am avut ce face și am comandat un grătar de vită.
Am făcut o intoxicație mare… Eram pe scenă cu maestrul dirijor Ionel Budișteanu. Am început să amețesc, să văd steluțe în fața ochilor.
M-am dus aproape de maestrul Budișteanu și i-am spus țineți-mă că mă prăbușesc! Mi s-au muiat picioarele, m-au luat cu salvarea, m-au dus la spital.
Se întâmpla prin '79 și mi-am zis: cine mai mănâncă carne de aici înainte, indiferent ce se întâmplă. De atunci am tăiat carnea de pe lista alimentelor și toate proteinele le iau din nucă, din migdale.
Să vedeți ce preparate fac acasă cu tot felul de amestecuri din semințe. Cartofi dulci, care nu îngrașă așa ca cei albi, îi pun la grătar cu ulei de măsline, sunt un deliciu", a dezvăluit Irina Loghin, potrivit viva.ro
Irina Loghin a dezvăluit că folosește un ingredient anume pe care fiecare dintre noi îl are în bucătărie, fiind practic secretul frumuseții sale.
Pe lângă celebrul masaj de față pe care îl face cu palmele, pentru a nu avea gușă, cântăreața de muzică populară își face de ani de zile un demachiant potrivit tenului ei
O loţiune pe care o prepară acasă din... citește mai departe aici
În plus, artista a dezvăluit care este băutura pe care o bea în fiecare dimineaţă şi o ţine în formă.
Este vorba despre ceai de cătină, lichid care prezintă foarte multe beneficii asupra organismului uman.
"Totul vine de la alimentaţie. Eu în fiecare dimineaţă beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor şi beau un pahar de cătină şi acum m-am învăţat cu el. Cătina este cea mai bună. Ca să arăţi bine, trebuie să fii frumos şi sănătos.
Sportul şi alimentaţia contează enorm. Fac sport încă de tânără, alerg câţiva kilometri buni în fiecare zi. Nu este uşor, dar aşa mă menţin", a mai spus cântăreața, în cadrul emisiunii Vorbeşte Lumea de la PRO TV.
Cătina, alternativa Iodului. Beneficii UIMITOARE, ce BOLI tratează
Fructul care îți curăță arterele și ține diabetul departe.
Ceaiul care șterge riscul de cancer hepatic. Curăță ficatul.
Ceaiul minune care te încălzește iarna și te scapă de răceli. Medicii îl recomandă pentru imunitate și energie. Iată cum îl prepari.
Balonarea dispare rapid cu acest ceai. Este alegerea perfectă dacă nu îți place ghimbirul.
Acest aliment pe care îl mănânci dimineața, te ajută să ai un somn odihnitor. Are efect calmant.
O plantă banală din grădină ar putea vindeca inflamațiile intestinale.
Un singur aliment care îți reglează tensiunea – și nu, nu e usturoiul!
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.
Ciuperca lui Dumnezeu - ciuperca miraculoasă care te ajută să trăiești mai mult și mai bine.
Fructul care arde grăsimile. Stimulează pierderea în greutate cu 200%. Oferă și protecție cardiacă.